top of page

Outward Bound Finland ry

Outward Bound Finland ry. on Opetus -ja kulttuuriministeriön nimeämä nuorisotyön palvelujärjestö, jonka tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista sekä nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia edistämällä seikkailu -ja elämyspedagogiikan käyttöä kasvatus -ja ohjausalalla.

OBF_2021-252 (1).jpg

Keitä me olemme?

Olemme tekijöidemme näköinen, motivoitunut ja vapaaehtoisuuteen perustuva yhteisö, jossa asuu vahvan elämyspedagogisen osaamisen lisäksi isosti lämpöä, lempeyttä, hyväksyntää ja hyvää energiaa.  Jo yli 25 vuoden ajan olemme vieneet ihmisiä erilaisiin luontoympäristöihin auttaakseen heitä löytämään omat kyvykkyytensä, voimavaransa ja potentiaalinsa. Elämyspedagogiikka ja seikkailukasvatus on meille kaikille tärkeä työmenetelmä ja lähestymistapa ja uskomme, että sillä mitä teemme, on yhteiskunnassamme aidosti merkitystä. Puhumme itsensä löytämisen, luontoyhteyden ja yhdessä tekemisen puolesta ja tehtävämme on muuttaa yksilöiden elämää haasteiden ja kokemusten avulla. Missiomme on rohkea ja kunnianhimoinen; haluamme luoda ympärillemme maailmaa, joka on entistä myötätuntoisempi. 

Ydintiimimme lisäksi yhteisömme koostuu elämyspedagogiikasta ja kokemuksellista oppimisesta kiinnostuneista eri alojen ammattilaisia, joita voit tavata kouluttajina tai ohjaajina kursseillamme ja retkillämme. 

Yhteystiedot

Yhteisöömme kuuluu lisäksi iso, moniammatillinen ryhmä ohjaajia.  

Toimintamme kohderyhminä ovat nuorten kanssa työskentelevät kasvatus, -ohjaus -ja sosiaalialan ammattilaiset, nuoret ja nuoret aikuiset sekä kaikki, jotka ovat kiinnostuneet elämyspedagogiikasta ja kokemuksellisesta oppimisesta kasvun ja kehityksen menetelmänä.  Toimintamme on avointa kaikille ja toimintamme periaatteita ovat syrjimättömyys, esteettömyys, myönteinen asenne, aito ja tuettu osallisuus, rakentava vuorovaikutus, monimuotoisuuden kunnioittaminen ja yhdenvertainen ajattelutapa. Toimintamme taustalla on sosiaalipedagoginen näkemys siitä, että jokaiselle nuorelle tulisi antaa oman kokoisia haasteita, jonka kautta nuori  huomaa, että häneen luotetaan, hän rohkaistuu, osaa ja pystyy itse. Näin nuori innostuu ottamaan vastuuta itsestään ja ympäristöstään.

 

Toimintaamme ohjaavat arvomme; tasa-arvo, erilaisuuden hyväksyminen, itsensä, toisen ja ympäristön kunnioittaminen, rehellisyys, vilpittömyys sekä tunteiden hyväksyntä. 

Alunperin Outward Bound -termi tarkoitti lippua, joka nostettiin laivan salkoon sen lähtiessä kotisatamasta kohti uusia ja tuntemattomia seikkailuja. Lippu kertoi laivan olevan itsenäinen päätöksissään. Tänä päivänä Outward Bound keskukset yli 35 maassa  ympäri maailman valmistavat nuoria ja nuoria aikuisia oman elämänsä matkaa varten.

Lue lisää kansainvälisestä verkostostamme: 

Home - Outward Bound

 

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori / Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Apix Messaging Oy / 003710103564 / 003710103564

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:

verkkolaskuosoite: 003723327487 operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite:
003710103564@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. 

MVA-190423-0996.jpg

Tule meille työharjoitteluun!

Opiskelija! Haluatko päästä haastamaan itseäsi, käyttämään osaamistasi ja oppimaan lisää osana motivoitunutta yhteisöämme? Haluatko suorittaa harjoittelusi siellä, missä missiona on tehdä maailmasta ympärillämme myötätuntoisempi?

bottom of page