top of page

Acerca de

Työharjoittelu

Opiskelija! Haluatko päästä haastamaan itseäsi, käyttämään osaamistasi ja oppimaan lisää osana motivoitunutta yhteisöämme? Haluatko suorittaa harjoittelusi siellä, missä missiona on tehdä maailmasta ympärillämme myötätuntoisempi? 

OBF_2021-95.jpg

Arvostamme toistemme ainutlaatuisuutta, ihmiset ovat työmme suola ja ohjaaminen ja kouluttaminen lähellä sydäntä. Elämyspedagogiikka on meille jokaiselle tärkeä tapa ajatella ja tehdä työtä ja uskomme siihen, että sillä mitä teemme on aidosti yhteiskunnassamme merkitystä. Meidän on hyvä olla yhdessä; olemme olemassa auttaaksemme yksilöitä löytämään kestäviä tavoitteita, vahvuuksia ja suuntaa. Osallisuuteen ja yhdessä toimimiseen perustuva toimintatapamme erottaa meidät muista; olemme kaikki miehistön jäseniä, emme matkustajia.

Haemme jatkuvasti joukkoomme inspiroituneita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita ihmisten kohtaamisesta, kasvusta ja kehityksestä. Sillä mitä opiskelet, ei ole meille merkitystä; kaikkein tärkeintä meille on, että olet joukossamme oma itsesi, allekirjoitat arvomme ja olet halukas kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Osaamistaan meille ovat vuosien varrella tuoneet harjoittelun/työssäoppimisen merkeissä mm. erä -ja luonto-opas opiskelijat, palvelumuotoilun opiskelijat, viestinnän, markkinoinnin ja valokuvauksen opiskelijat, kasvatusalan ja ohjaamisen opiskelijat, matkailualan opiskelijat, psykologian opiskelijat, kauppatieteiden opiskelijat jne.

 

Työharjoittelu/työssäoppiminen meillä sisältää työtehtäviä laidasta laitaan; toiminnan ja tapahtumien suunnittelusta sen toteutukseen, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, kaluston huoltoa, kursseilla ja koulutuksissa ohjaamista, verkostoitumista etc. Työtä tehdään sekä yhdessä että itsenäisesti, kasvotusten ja etänä. Haluamme tarjota opiskelijoille myös mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan kiireettä omaa sisintä ja omaa tekemistä. Unelmointi kuuluu jokaiseen työpäiväämme! Haluamme, että pääset yhtälailla hyödyntämään omia vahvuuksiasi kuin kehittymään uusien asioiden äärellä. Yksikään harjoittelu meillä ei ole toisensa kaltainen; se millaiseksi se sinun kohdallasi muodostuu, riippuu omista tavoitteistasi ja motivaatiostasi. Toimistomme sijaitsee Lahdessa mutta toimintaa toteutetaan ympäri Suomen. 

2Y0A2003.jpg

Tule mukaan

Mikäli koet, että se mitä teemme on arvokasta ja jaat samat arvot kanssamme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja kerro meille omasta motivaatiostasi muodossa, joka sopii sinulle itsellesi parhaiten.

Selvitä kuitenkin ensin oppilaitoksesi käytännöt harjoitteluun liittyen ja kertaa itsellesi harjoitteluun liittyvät tavoitteelliset ja sisällölliset vaatimukset. Pohdi myös millainen työssäoppiminen on itsellesi merkityksellinen ja inspiroiva. 

Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen toimisto@outwardbound.fi 

bottom of page