top of page

Koulutukset ja kurssit

kuva3-82.jpg
Turvallisuus

Outward Bound Finland ry:n tärkeimpänä elementtinä kurssien toteutuksessa on kurssilaisten ja ohjaajien turvallisuus. Toimintaa kasvatuksellisten tavoitteiden hyväksi ei voida toteuttaa, ellei sitä pystytä tekemään turvallisesti.

Turvallisuuden vuoksi keräämme osallistujien terveystiedot ennen kurssia. Terveystietolomakkeen voit ladata tästä: terveystietolomakepohja. Lähetä täytettynä ja tallennettuna omalla nimelläsi osoitteeseen: toimisto@outwardbound.fi

Vakuutus

Ulkomaan matkoille tarvitset sellaisen matkavakuutuksen, joka kattaa sairastapaukset matkan aikana. Suosittelemme myös tarkistamaan vakuutuksenne peruutusturvan kattavuuden myös kotimaan koulutuksien kohdalta. Muistathan tarkistaa myös passin voimassaolon ulkomaan matkoilla. Outward Bound Finland ry:llä on vastuuvakuutus.

Osallistumis- ja peruutusehdot

Jos peruutus tapahtuu 30 päivää ennen kurssia, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta. Peruutuksen tapahtuessa kaksi viikkoa ennen kurssia tai lähempänä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Maksamalla kurssin varausmaksun vahvistat paikkasi kurssilla. Jokaisella järjestämällämme avoimella koulutuksella on minimiryhmäkoko, jonka täytyy toteutua, jotta koulutus tai matka voidaan järjestää. Kurssi toteutuu, kun minimiryhmäkoko on täynnä. Minimiryhmäkoon voit tarkistaa kurssikuvauksesta.

Kurssilaisella on oikeus peruuttaa kurssi ylivoimaisen esteen vuoksi.  Lähdön este on osoitettava luotettavalla selvityksellä, kuten lääkärintodistuksella, poliisitutkintapöytäkirjalla tai vakuutusyhtiön lausunnolla. Kurssilaisella on oikeus peruuttaa kurssi ja saada takaisin matkasta maksettu hinta vähennettynä varausmaksulla. Maksuttomilla kursseilla perimme 50€ toimistomaksun, mikäli peruutus tapahtuu viikkoa ennen kurssia.

Outward Bound Finland ry tulee pidättämään oikeuden ohjaajien, kouluttajien ja kurssipaikkojen vaihtamiseen.

Vastaamme mielellämme kursseja koskeviin kysymyksiin. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä suoraan aina kurssin vastuuhenkilöön. Löydät hänen tietonsa kurssikuvauksen yhteydestä.

OBF_2021-174.jpg
bottom of page