top of page

Jäsenyys

Outward Bound Finland ry:n jäsenistö on yksilöistä ja yhteisöistä koostuva ainutlaatuinen verkosto, joka jakaa yhteisen kiinnostuksen elämyspedagogiikkaa ja kokemuksellista oppimista kohtaan.

IMG-20220210-WA0116-01.jpg

Jäsenenä edistät elämyspedagogisen toiminnan järjestämistä niin heikoimmassa asemassa oleville nuorille, kuin ammattilaisillekin.

Jäsenyys Outward Bound Finland ry:ssä on toisille kannanotto arvojen ja periaatteiden puolesta, toisille se on tapa vahvistaa ja syventää omaa osaamistaan ja toisille taas merkkityksellisintä on samanhenkisten ihmisten kohtaaminen.  Jäsenyys velvoittaa sitoutumista Outward Bound Finland ry:n arvoihin, joita ovat syrjimättömyys, esteettömyys, myönteinen asenne, aito ja tuettu osallisuus, rakentava vuorovaikutus ja monimuotoisuuden kunnioittaminen. 

Siinä kaikki.

OBF_2021-27.jpg

Tietoa jäsenyydestä

Koska kasvu ja kehitys on kaiken työmme tavoite, haluamme tarjota sitä myös jäsenillemme. Jäsenenä saat koulutukset hieman huokeammalla hinnalla. Koulutukset käsittelevät ihmisen kasvun ja kehityksen, elämyspedagogiikan sekä seikkailukasvatuksen ajankohtaisia teemoja eri näkökulmista.

Koulutuksia järjestetään vuonna 2024 neljä kappaletta, yksi jokaisena vuodenaikana. Ne järjestetään Outward Bound hengessä, ulkona suomalaisessa luonnossa. Koulutusten tavoitteena on haastaa ja vahvistaa osallistujia niin henkilökohtaisella kuin ammatillisellakin tasolla sekä tarjota mahdollisuuksia ainutkertaisille kohtaamisille.

Koulutusten lisäksi jäsenistön on mahdollista osallistua vuoden aikana järjestettäviin webinaareihin, jäsenkirje lähetetään neljä kertaa vuodessa. 

Voit liittyä jäseneksi helposti verkossa ympäri vuoden. Kaikki jäsenmaksuluokat oikeuttavat äänestysoikeuteen hallituksen kokouksissa. 

Jäsenmaksun suuruus: 

  • 20 eur opiskelija, eläkeläinen, työtön

  • 30 eur perushinta

  • 300 eur yhteisöille ja yrityksille

Jos olet kiinnostunut yhteisöjäsenyydestä organisaatiollesi jätä tästä

yhteydenottopyyntö.

Kuten kaikissa yhdistyksissä, myös Outward Bound Finland ry:ssä hallitus hyväksyy kaikki uudet jäsenet. Hyväksymisessä menee noin kuukausi, kesällä hieman pidempään. Erillistä ilmoitusta jäseneksi hyväksymisestä ei lähetetä.

Olemme iloisia ja kiitollisia jokaisesta jäsenestä, joka haluaa olla kanssamme tekemässä maailmasta myötätuntoisempaa. 

Olemme sitoutuneet noudattamaan jäsentemme yksityisyyttä ja keräämme ja käsittelemme vain oleellista tietoa ja poistamme vanhentuneet tiedot mahdollisimman nopeasti. Henkilötietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle. Noudatamme vuonna 2018 voimaan tullutta GDPR tietosuoja-asetusta. 

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Outward Bound Finland ry:n säännöt

bottom of page