top of page

Jäsenyys

Outward Bound Finland ry:n jäsenistö on yksilöistä ja yhteisöistä koostuva ainutlaatuinen verkosto, joka jakaa yhteisen kiinnostuksen elämyspedagogiikkaa ja kokemuksellista oppimista kohtaan.

IMG-20220210-WA0116-01.jpg

Liity jäseneksi

Jäsenyys Outward Bound Finland ry:ssä on toisille kannanotto arvojen ja periaatteiden puolesta, toisille se on tapa vahvistaa ja syventää omaa osaamistaan ja toisille taas merkkityksellisintä on samanhenkisten ihmisten kohtaaminen.  Jäsenyys velvoittaa sitoutumista Outward Bound Finland ry:n arvoihin, joita ovat syrjimättömyys, esteettömyys, myönteinen asenne, aito ja tuettu osallisuus, rakentava vuorovaikutus ja monimuotoisuuden kunnioittaminen. 

Siinä kaikki. 

IMG_0786.jpg

Tietoa jäsenyydestä

Koska kasvu ja kehitys on kaiken työmme tavoite, haluamme tarjota sitä myös jäsenillemme. Jäsenmaksun hinnalla jäsenten on mahdollisuus osallistua vuosittain neljään eri koulutukseen, jotka käsittelevät ihmisen kasvun ja kehityksen, elämyspedagogiikan sekä seikkailukasvatuksen ajankohtaisia teemoja eri näkökulmista. Koulutukset järjestetään pääsääntöisesti keväisin Outward Bound hengessä, ulkona suomalaisessa luonnossa. Koulutusten tavoitteena on haastaa ja vahvistaa osallistujia niin henkilökohtaisella kuin ammatillisellakin tasolla sekä tarjota mahdollisuuksia ainutkertaisille kohtaamisille. 

Voit liittyä jäseneksi helposti verkossa ympäri vuoden. Mikäli ilmoittaudut jäseneksemme syyskuun jälkeen, jäsenmaksusi ja jäsenetusi koskevat automaattisesti seuraavaa kalenterivuotta.  Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut tulevat sähköpostitse joulukuussa 2022. 

Jäsenmaksun suuruus: 

  • 20 eur (kannatusjäsenyys, ei sisällä koulutuksia eikä äänioikeutta yhdistyksen vuosikokouksissa)

  • 50 eur (ennen 31.12.2022 liittyneille) 

  • 70 eur (1.1.2023 jälkeen liittyneille) 

  • 300 eur yhteisöille ja yrityksille

Jäsenmaksu kattaa neljä eri koulutusta sekä sähköisen jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa. Yhteisöjäsenyys organisaatioille, yhteisöille tai yrityksille mahdollistaa neljän (4) henkilön osallistumisen koulutuksiin. 

Kuten kaikissa yhdistyksissä, myös Outward Bound Finland ry:ssä hallitus hyväksyy kaikki uudet jäsenet. Hyväksymisessä menee noin kuukausi, kesällä hieman pidempään. Erillistä ilmoitusta jäseneksi hyväksymisestä ei lähetetä.

Olemme iloisia ja kiitollisia jokaisesta jäsenestä, joka haluaa olla kanssamme tekemässä maailmasta myötätuntoisempaa. 

Jäsenkoulutukset 2023

Koulutuksiin ilmoittautudutaan jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä. 

bottom of page