Resilienssi-Camp

Tule mukaan testaamaan ja kehittämään omia muutosmuskeleitasi elämyspedagogiikan keinoin!

 

Elämä ja arki yllättävät meidät jatkuvasti ja erikokoiset muutokset haastavat mieltämme. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan muutoksissa uudelleen.

 

Resilienssi Camp on ainutlaatuinen valmennus naisille, jotka haluavat päästä testaamaan ja kehittämään omia ”muutosmuskeleitaan” luontoympäristössä elämyspedagogiikan keinoin. Valmennus tapahtuu Isojärven kansallispuiston vehreissä maisemissa Kuhmoisissa, jossa melomme ja vietämme yhteistä leirielämää kolmen päivän ajan. Valmennukseen mahtuu 12 henkilöä ja se on kaikille avoin, et tarvitse aikaisempaa kokemusta melonnasta tai yön yli retkeilystä. Tärkeintä on positiivinen ja avoin mieli.

 

Vahva elämys, jossa kokemus rakennetaan itsensä haastamisen kautta, antaa mahdollisuuden itsensä tuntemiselle. Miten toimin uudessa, jännittävässä, mutta positiivisesti kutkuttavassa tilanteessa? Kuinka saan jännitykseni valjastettua voimavarakseni? Elämyspedagogisella kurssilla vastuuta kannetaan niin itsestä kuin ryhmästä. Valmentajat ja ohjaajat ovat matkalla rinnallasi, mutta tärkeintä on se kuinka sinä otat haasteen vastaan ja mitä viet kurssilta kotiin.

Kurssilla vastuu leiristä ja sen pyörittämisestä siirtyy prosessin aikana ryhmän käsiin. Luomme yhdessä Resilienssi Campin, jossa sinä olet yhtä tärkeä osa sitä kuin oikealla, vasemmalla ja vastapäätäsi seisova, ihana, vahva nainen.

 

Valmentajat Kata ja Miia kertovat mistä Campissä on kyse; https://www.youtube.com/watch?v=xTDSd-MiJwA

 

Lisätiedot Campista ja ilmoittautuminen:  http://resilienssicamp.strikingly.com

Aika: 23.05.2019 - 26.05.2019

Paikka: Isojärven kansallispuisto, Kuhmoinen

Hinta: 559 € / henk.

1.12.2017

Eräensiapua halki Suomen

1.12.2017

Löydä oma lähteesi 3 –...

27.6.2017

Top tur kurssilla

23.4.2017

Touch of Tuntsa 2017

Outward Bound Finlandin Ilmoittautumislomake (retkeilykurssit)

Ilmoittaudu Outward Bound Finland ry:n retkiin ja koulutuksiin sähköisesti. Ilmoittautuminen on sitova. *Pakollinen

Olen lukenut, ymmärtänyt sekä hyväksynyt kurssin osallistumis- ja peruutusehdot. *