Outward Bound Finland hakee työharjoittelijoita

Outward Bound Finland: lle työharjoitteluun

Opiskelija! Haluatko päästä haastamaan itseäsi, käyttämään osaamistasi ja oppimaan lisää osana motivoitunutta yhteisöämme? Haluatko suorittaa harjoittelusi siellä, missä missiona on tehdä maailmasta ympärillämme myötätuntoisempi?

Outward Bound Finland ry. on nuorisotyön palvelujärjestö, jossa työtä tekee idearikas ja motivoitunut porukka. Puhumme itsensä löytämisen, luontoyhteyden ja yhdessä tekemisen puolesta ja tehtävänämme on huolehtia, että ihmiset osaisivat olla ihmisiä toisilleen myös tulevaisuudessa.Kursseillamme ja koulutuksissamme melomme järvissä, koskissa ja merissä, hiihdämme hiljaisten erämaiden keskellä, laskeudumme alas jylhien kallioiden päältä ja teemme sinnikkäästi matkaa vuorille. Kaikessa mitä teemme tärkeintä on kuitenkin se, että osallistujat saavat mahdollisuuden rauhoittua luonnon äärelle ja kasvattaa omia voimavarojaan; aktiviteetit ovat väylä kasvulle, yhteistyölle, auttamiselle, vastuunkannolla ja itseluottamuksen vahvistumiselle. 

WeAreOBF
#WeAreOBF

 

Työharjoittelun kuvaus

Työharjoittelu/työssäoppiminen meillä sisältää työtehtäviä laidasta laitaan; toiminnan ja tapahtumien suunnittelusta sen toteutukseen, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä, kaluston huoltoa, kursseilla ja koulutuksissa ohjaamista, verkostoitumista. Työtä tehdään sekä yhdessä että itsenäisesti, kasvotusten ja etänä. Haluamme tarjota opiskelijoille myös mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan kiireettä omaa sisintä ja omaa tekemistä. Unelmointi kuuluu jokaiseen työpäiväämme! Haluamme, että pääset yhtälailla hyödyntämään omia vahvuuksiasi kuin kehittymään uusien asioiden äärellä. Yksikään harjoittelu meillä ei ole toisensa kaltainen; se millaiseksi se sinun kohdallasi muodostuu, riippuu omista tavoitteistasi ja motivaatiostasi. 

 

Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yhdistyksessä. Saat lämpimän ja kannustavan yhteisön tueksesi. Kaikki yhdistyksen outdoor -varusteet ovat käytettävissäsi.

Olet osa valtakunnallista LUODE-hankkeen toimintaa, kansainvälistä Outward Bound -yhteisöä sekä Suomen seikkailukasvatusverkostoa.

 

Toivomme sinulta 

Haemme jatkuvasti joukkoomme inspiroituneita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita ihmisten kohtaamisesta, kasvusta ja kehityksestä.  Sillä mitä opiskelet, ei ole meille niin merkitystä; kaikkein tärkeintä meille on, että olet joukossamme oma itsesi, allekirjoitat arvomme ja olet halukas kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Osaamistaan meille ovat vuosien varrella tuoneet harjoittelun/työssäoppimisen merkeissä mm. erä -ja luonto-opas opiskelijat, palvelumuotoilun opiskelijat, viestinnän, markkinoinnin ja valokuvauksen opiskelijat, kasvatusalan ja ohjaamisen opiskelijat, matkailualan opiskelijat, psykologian opiskelijat, kauppatieteiden opiskelijat jne. Edellytämme omaa tietokonetta, ATK-taitoja sekä itsenäisen työskentelyn taitoja. 

Sijainti

Toimistomme sijaitsee Lahdessa mutta toimintaa toteutetaan ympäri Suomen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus etätyöhön.

 

Hae meille!

Mikäli koet, että se mitä teemme on arvokasta ja jaat samat arvot kanssamme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja kerro meille omasta motivaatiostasi muodossa, joka sopii sinulle itsellesi parhaiten. Kutsumme sopivat hakijat  joko live -tai verkkohaastatteluun. Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen toimisto@outwardbound.fi 

Kysy lisää ja ihmettele rohkeasti; 

040 5050355/Elina 

050 3212484/Michelle