Outward Bound Finland hakee määräaikaista hallintopäällikköä

Outward Bound Finland:n hallintopäällikön määräaikainen sijaisuus 1.9.2018-31.5.2019

Outward Bound Finland ry on Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä valtakunnallinen nuorisotyön palvelujärjestö. Tuemme nuorten kasvua ja koulutamme kasvatusalan ammattilaisia järjestämällä kursseja elämyspedagogiikasta, seikkailullista kasvatuksesta ja kokemuksellisesta oppimisesta. Etsimme yhdistyksen hallintopäällikön sijaista.

 

Työn kuvaus

Outward Bound Finlandin hallintopäällikön sijaisena pääset kehittämään yhdistyksen toimintaa. Työtehtäviisi kuuluu kurssien ja koulutusten suunnittelu, myynti ja markkinointi sekä varusteiden huolto. Vastuullasi on yhdistyksen operatiivinen toiminta ja yhteistyön kehittäminen sekä hanketoiminta.


Tarjoamme

Tarjoamme merkityksellisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yhdistyksessä. Saat lämpimän ja kannustavan yhteisön tueksesi. Työetuihisi kuuluu työpuhelin ja tietokone. Kaikki yhdistyksen outdoor -varusteet ovat käytettävissäsi.

Olet osa valtakunnallista LUODE-hankkeen toimintaa, kansainvälistä Outward Bound -yhteisöä sekä Suomen seikkailukasvatusverkostoa.

 

Toivomme sinulta 

  • kokemusta projektien hallinnasta ja koulutusten suunnittelusta 
  • itsenäistä ja kehittävää työotetta 
  • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua 
  • hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja 
  • kokemusta elämyspedagogiikasta ja luonnossa ohjaamisesta
  • vahvaa motivaatiota ja innostusta kasvatustyöhön

Edellytämme

Edellytämme kokemusta toimialalta, toimistotyöstä ja hanketyöstä sekä erinomaisia organisointitaitoja ja Atk-taitoja, alalle soveltuvaa tutkintoa. 

 

Sijainti

Työpaikka sijaitsee Lahdessa ja lisäksi sinulla on mahdollisuus etätyöhön.

 

Palkka

Työ sisältää sekä päivä- että iltatyötä sekä välillä viikonlopputyötä. Hakemuksen tulee sisältää palkkatoive. Työsuhde alkaa 1.9.2018. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

 

Hae meille!

Lähetä meille avoin työhakemus ja CV 11.6.2018 mennessä osoitteeseen toimisto@outwardbound.fi  

Mahdolliset työhaastattelut pidetään 20-21.6.2018.