Kurssit ja koulutus

Outward Bound Finland järjestää elämyspedagogisia koulutuksia, nuorisokursseja, eri vaativuustasoisia retkiä ja tilauksesta yrityskursseja.

 

Elämyspedagogisten koulutukset ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään elämys- ja seikkailupedagogiikasta ja hyödyntää niitä kasvatustyössä. Koulutukset antavat työkaluja elämyspedagogisen prosessin toteutukseen, turvallisen ryhmän muodostamiseen ja kokonaisvaltaisen kurssin suunnitteluun.

 

Elämyspedagogia kehitettiin koulumaailman tietopainotteisuuden rinnalle. Se korostaa tietojen ja taitojen sijaan ihmisenä kasvamista. Ryhmän kokemat haasteet ja uudet elämykset epätavallisissa olosuhteissa tukevat yksilön vahvistumista ja kasvua.

 

 

Outward Boundin nuorisokurssit tarjoavat  nuorille mahdollisuuden harjoitella elämänhallintataitoja. Kursseilta saa myös  tukea  kouluoppimiseen ja selviytymiseen arjessa.

 

Elämyspedagogiset retkeilykurssit ovat tarkoitettu ryhmänohjaajille ja kaikille retkeilijöille, ketkä haluavat kokea ainutlaatuisen seikkailun, vahvistaa omia retkeilytaitojaan ja saada omakohtaisia kokemuksia elämyspedagogisesta retkestä.

 

Yritykselle tarjoamme ainutlaatuisia tiimipäiviä yhteistöllesi. Tilaamalla kurssin tuet samalla Outward Boundin nuorisotyötä, sillä yritysyhteistyön tuotot käytetään nuorisokurssien mahdollistamiseen.