Eräensiapu – Wilderness Advanced First Aid – Kruunupyy

Outward Bound Finland on tehnyt yhteistyötä Wilderness Medical Associates® kanssa vuodesta 1999 järjestäen kansainvälisiä eräensiapukursseja eri puolilla Suomea.

Koulutuksen kuvaus ja tavoitteet

Kattava WAFA eli Wilderness Advanced First Aid eräensiapukurssi on suunniteltu outdoor alalla toimiville henkilöille, eräolosuhteissa liikkuvalle tai riskialttiissa ympäristössä työskenteleville henkilölle, jotka toimivat olosuhteissa, jonne avun saanti voi olla vaikeaa. Eräensiapukoulutus eroaa suuresti tavanomaisesta ensiapukoulutuksesta ja muista kursseista, jotka keskittyvät kaupunkimiljööhön. Tällä kurssilla opetetaan, kuinka toimia hätätilanteissa, kun sairaala- ja pelastuspalvelut eivät ole mahdollisia nopeasti. Kurssi antaa valmiudet hätätilanteisiin, jotka vaativat potilashoitoa vaikeissa olosuhteissa ja improvisoituja välineitä apuna käyttäen.

  • Kurssi antaa valmiudet EA-tilanteissa toimimiseen olosuhteissa, joissa avun saanti saattaa kestää tunteja tai jopa päiviä.
  • Kurssin kouluttajilla on laaja kokemus eri pelastusorganisaatioista ja heillä on terveydenhuoltoalan ammattilaisen pätevyys sekä osaaminen eräolosuhteissa toimimiseen.
  • Kurssin lopussa on tentti, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat WMA- todistuksen sekä WAFA-kortin, joka on tunnettu ja tunnustettu laajasti sekä Suomessa että eri puolilla maailmalla. Kurssin läpäisyn vaatimuksena on 100 % osallistuminen opetukseen.
  • Kurssin opetustuntien määrä on 38 h ja lisäksi tulevat iltatehtävät sekä ryhmätyöt kurssin aikana – päivät ovat pitkiä.
  • Kurssikielenä on englanti ja kaikki materiaalit ovat englanniksi.

WAFA:n jälkeen voit suorittaa Bridge-kurssin (From WAFA to WFR) ja päivittää itsesi Wilderness First Responderiksi kolmen vuoden sisällä WAFA -kurssista.  WFR eli Wilderness First Responder on eräensiapuun, johtajuus- ja kriittiseen ajatteluun orientoiva neljän päivän kurssi outdoor alan ammattilaisille, jotka toimivat erämaaolosuhteissa vähäisillä resursseilla.

Hinta

390 €/henkilö – Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit (kaksi kirjaa)

  • Ei sisällä majoitusta tai ruokailua.
  • Majoitusta voi kysellä Outdoor Academylta, jossa kurssi pidetään: Erik Rudels 040-5537322 erik.rudels (@) kvarnen.fi
  • Koulu voi tarjota yösijaa 15€/yö sisältäen aamupalan
  • Koululla lounasmahdollisuus. Päivällinen pitää tehdä itse.

Muita majoitusvaihtoehtoja lisää Kruunupyyn kunnan sivuilta: www.kronoby.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/matkailu/majoitus/

IIlmoittautumiset

Täytä ilmoittautumislomake ja lähetä sitova ilmoittautumisesi 1.10.2018 mennessä.

Et tarvitse mitään ennakkotaitoja osallistuaksesi kurssille

Tiedustelut

toimisto@outwardbound.fi, +358 40 505 0355

Muuta

Koulutuksen toteutuminen, joka edellyttää minimimäärän ilmoittautuneita, varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään lisätietoja viimeisen sitovan ilmoittautumispäivän jälkeen tarvittavista varusteista sekä ajo-ohjeet kurssipaikalle.

Referenssi

”FINNARP Suomen Etelämanner-tutkimusohjelma työskentelee eristäytyneissä olosuhteissa, missä onnettomuuden sattuessa mahdollisuudet avunsaantiin ja evakuointiin ovat rajalliset. Lähin ja nopein apu ovat retkikunnan muut jäsenet ja työtoverit. WMA eräensiapukurssit soveltuvat tästä syystä erinomaisesti henkilökuntamme koulutukseen.”

-Mika Kalakoski, Päällikkö FINNARP / Ilmatieteenlaitos

 

Aika: 10.11.2018 - 13.11.2018

Paikka: Outdoor Academy: Torgarentie 4, 68500 Kruunupyy

Hinta: 390 € / henk.

1.12.2017

Eräensiapua halki Suomen

1.12.2017

Löydä oma lähteesi 3 –...

27.6.2017

Top tur kurssilla

23.4.2017

Touch of Tuntsa 2017

Outward Bound Finlandin Ilmoittautumislomake (ammattilaiskurssit)

Ilmoittaudu Outward Bound Finland ry:n retkiin ja koulutuksiin sähköisesti. Ilmoittautuminen on sitova. *Pakollinen

Olen lukenut, ymmärtänyt sekä hyväksynyt kurssin osallistumis- ja peruutusehdot. *