Kohti kokonaisvaltaista ohjaajuutta

KURSSI ON SIIRRETTY ELOKUULLE 2020 JA KURSSILLE VALITUILLE ON ILMOITETTU VALINNOISTA.

Kohti kokonaisvaltaista ohjaajuutta -koulutuksessa syvennytään elämyspedagogisiin teorioihin ja niiden soveltamiseen käytännössä. Koulutuksen aikana käymme läpi kaikki olennaiset elämyspedagogisen kurssin elementit sekä harjoittelemme niiden suunnittelua ja toteutusta.  Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää elämyspedagogiikkaa ja sen menetelmiä lasten ja nuorten kasvun tukemisessa ja ohjaamisessa sekä turvallisen ryhmän muodostamisessa.  Koulutus tähtää osallistujan omaan henkilökohtaiseen kasvuun.

Koulutuksessa läpikäytäviä teemoja ovat mm. kokemuksellisuus ja kokemuksellinen oppiminen, turvallisuus ja turvallisen ryhmän muodostaminen, ohjaajan rooli nuoren  kasvun ja kehityksen tukena, reflektointi ja elämyspedagogiikan soveltaminen käytännössä.

 

Kenelle? 

 

Koulutus on tarkoitettu nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskenteleville kasvatus -ja sosiaalialan ammattilaisille sekä henkilöille, jotka haluavat työskennellä luontoympäristössä ja saada lisää kasvatuksellisia tavoitteita omaan työhönsä.

Majoitus, matkustaminen, ruokailu ja varusteet

 

Majoitumme Hämeenlinnassa,  Evon retkeilyalueella, Rahtijärven kämpällä, jossa on nykyaikaiset tilat majoitukseen. Matkustus kurssipaikalle ja ruokailu eivät sisälly koulutukseen, jokainen osallistuja vastaa omista matkoistaan. Osallistujat vastaavat myös omista ruoistaan koko koulutuksen ajan.

Tarvitset mukaasi säänmukaiset varusteet. Koulutus on valituille maksuton. Kurssilaisten kustannukseksi jäävät vain matkat kurssipaikalle ja ruoka.

Koulutuksesta lähetetään infokirje varusteista, ruoista, tarkemmista aikatauluista ja ajo-ohjeista samalla, kun valituille hakijoille ilmoitetaan heidän valinnastaan.

Koulutukseen hakeminen

 

Koulutukseen haetaan ao.linkin kautta 15.3.2020 mennessä. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7KfPYTCbzy8MDkiDWr-ELtpbMUL4TybEC7dgmJthVc_Xo2w/viewform?usp=sf_link

Koulutusvalinnat ilmoitetaan  hakijoille 18.3.2020 mennessä. 

Aika: 24.08.2020 - 29.08.2020

Paikka: Evon retkeilyalue, Hämeenlinna

Hinta: Maksuton

1.12.2017

Eräensiapua halki Suomen

1.12.2017

Löydä oma lähteesi 3 –...

27.6.2017

Top tur kurssilla

23.4.2017

Touch of Tuntsa 2017

Outward Bound Finlandin Ilmoittautumislomake (ammattilaiskurssit)

Ilmoittaudu Outward Bound Finland ry:n retkiin ja koulutuksiin sähköisesti. Ilmoittautuminen on sitova. *Pakollinen

Olen lukenut, ymmärtänyt sekä hyväksynyt kurssin osallistumis- ja peruutusehdot. *