• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Seikkailukasvatuspäivien 2016 työryhmä

Seikkailukasvatuspäivien 2016 tapahtumapaikkana on Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus. Tulevilla päivillä tapahtuman järjestämisvastuu on Outwardboundilla, mutta vastuuta ovat jakamassa Haaga-Helian Vierumäen yksikön liikunnanohjaajaopiskelijat sekä Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskuksen työntekijät.

Michelle Suni

Tapahtumavastaava Michelle

"Syntyjäni olen kalajokelainen kuten kasvoista saattaa päätellä mutta nyt jo helsinkiläistynyt kolmekymppinen.

Luonto ja ihmisenä kehittyminen ovat tärkeä osa minua ja siksi minua on onnistanut päästä Outwardboundilaiseksi, jossa molemmat osat yhdistyvät.

Saimme kunnian järjestää kymmenennet Seikkailukasvatuspäivät 2016 tammikuussa, joita odotan innolla. Toimin päivien tapahtumavastaavana, joten nykäise minua hihasta (myös virtuaalisesti käy) jos sinulla on innovatiivisia ideoita päiville tai haluat vaihtaa ajatuksia elämästä ja luonnosta.

Nähdään Hyvärilässä tammikuussa."

- Michelle

 

Tuija Hurri

Tapahtumavastaava Tuija

"Outwardboundilainen vuodesta 1995 ja hyväriläläinen vuodesta 2000 - kutsun jo itseäni Vanhaksi Kehä Ketuksi.

Kesällä -95 suoritin eräopaskurssin työharjoittelua Hyvärilässä, Outwardbound Finlandin silloisessa toimipisteessä, Pentti Tiaisen ohjaamana. Harjoittelua seurasi muutama värikäs ja antoisa vuosi keikkatyötä erilaisten ohjelmapalveluyritysten listoilla ja vuosi vanhassa ammatissani lastentarhanopettajana. Palapelin palaset yhdistyivät keväällä 2000 ja tie toi takaisin Hyvärilään.

Vastaan lähinnä leirikouluista ja ohjelmapalveluista noin yleensä, mutta apuna muuallakin, kun minua tarvitaan.

Mukana olen myös erilaisissa Suomen ja Venäjän välisissä hankkeissa, joita meillä vuosien varrella on ollut ja samalla linjalla jatkamme yhä. Hyvärilän uuden strategian myötä haluamme profiloitua entistä enemmän nuorisotyön erityisasiantuntijaorganisaatioksi, jossa myös kansainvälinen nuorisotyö on yksi vahvoista painopisteistä."

-Tuija

       

Iina ja Elsa

Projektipäälliköt Iina ja Elsa

Opiskelemme liikunnanohjaajiksi Haaga-Heliassa Vierumäellä. Uuden opetussuunnitelman mukaisesti olemme toteuttaneet paljon erilaisia projekteja, joista Seikkailukasvatuspäivät ovat ensimmäinen täysin työelämänkumppaneiden kanssa toteutettava projekti.

Opiskeluiden ohessa liikumme ja teemme paljon yhdessä. Ystävät kuvailevat meitä iloisiksi, joustaviksi mutta kunnianhimoisiksi kaksosiksi ja olemmekin saaneet yhteisnimetyksen “Blondit”.

Tehtävämme projektissa on tuoda uutta ja erilaista näkökulmaa tapahtuman järjestämiseen, kolmen päivän retki lähimetsään kun oli meille jo todellinen seikkailu.."

Alkusyksystä Iina lähti ulkomaankomennukselle Hollantiin, siitä eteenpäin Elsa on huolehtinut kaikista projektipäällikön tehtävistä.

- Iina ja Elsa

 

Nea

Projektityöntekijä Nea

”Olen neljännen vuoden liikunnanohjaajaopiskelija Nurmijärveltä. Erikoistuin opinnoissani luonto- ja liikuntamatkailuun sekä soveltavaan liikuntaan. Koulun outdoor reissujen myötä pääsin itse käytännössä kokemaan elämyspedagogiikan ihmeellisyyden ja seikkailukasvatuksen voiman, se tie vei mennessään.

Ennen vierumäkeä opiskelin vuoden Laajasalon opistossa näyttelijäntyön linjalla. Draama ja teatteri ovat liikunnan lisäksi lähellä sydäntä ja on hienoa, että niitä kaikkia pääsee hyödyntämään elämyspedagogiikassa!

Haluan työskennellä paikassa missä voin, innostaa erilaisia ihmisiä löytämään omat vahvuutensa ja elämänilonsa luonnon ja liikunnan kautta. Suoritan tällä hetkellä työharjoittelua Outward Bound Finlandille ja sen myötä olen päässyt myös mukaan työstämään Seikkailukasvatuspäiviä!”

 - Nea