• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Löydä oma lähteesi VOL 3

“Mun ei aluks pitäny edes lähteä tänne. Mä lähdin tänne reissulle koska mä halusin jättää koko maailman ulkopuolelle ja tutustua mun luokkakavereihin ja itteeni paremmin, löytää niinku itteni, tietsä?”

Kolmas Löydä oma lähteesi -kurssin haku on auki. Hae ryhmällesi nuorisokurssia!

Löydä oma lähteesi -projekti opettaa nuorille retkeilytaitoja, luonnossa liikkumista ja luonnon kunnioittamista. Kurssin tärkein päämäärä on nuorten itsensä aktivointi. Luonnossa nuoret oppivat ratkaisemaan ongelmia, asettamaan päämääriä ja tekemään päätöksiä. Elämyspedagogiikan keinoin opetellaan tunnistamaan omia resursseja. Oppimiensa taitojen avulla nuoret voivat itse suunnitella retkiä ja ottaa vastuuta luonnosta, itsestään ja toisistaan. Elämyspedagogisten menetelmien avulla trangioiden käyttö, metsään majoittuminen, suunnistaminen ja vaikkapa kalliolaskeutuminen tarjoavat mahdollisuuden tunnistaa omia resurssejaan. Päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja päämäärien asettaminen konkretisoituvat luonnossa vaeltaessa

Hakuaika 3.9.2017 mennessä.

Kenelle: 13-20 -vuotiaille nuorille

Milloin: viikolla 42 tai 43, 2017. Sovitaan ryhmänjohtajan kanssa.

Miten: Retkeillen.

Hinta: Maksuton. Kustannukset katetaan Partioaitan lahjoittamalla Ympäristöbonuksen rahoituksella. Ruoat osanottajat kustantavat itse.

Arviointikriteerit: Tärkeintä meille on ryhmäsi motivaatio! Hakemuksista valitsemme kolme, joilta pyydämme oman ryhmän esittelyvideon. Hakemukset käsitellään Outward Bound Finlandin hallituksen toimesta ja päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Täytä oma hakulomakkeesi ja hae mukaan!

Kokemuksia ensimmäisestä Löydä oma lähteesi kurssista voit lukea täältä:

www.outwardbound.fi/kurssit-ja-koulutukset/projektit/menneet-projekit/loyda-oma-lahteesi-ensimmainen-toteutus

Löydä oma lähteesi    

Outward Bound Finland on Partioaitan vuoden 2016 aikana Ympäristöbonuksen kohde ja kerätyt varat käytetään Löydä oma lähteesi -projektien toteuttamiseen. Lue ympäristöbonuksesta: www.outwardbound.fi/kurssit-ja-koulutukset/projektit/kaynnissa-olevat-ja-tulevat-projektit/partioaitan-ymparistobonus