• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Nuorisokurssit

"Opettajana suurin oppi koko kahdenkymmenen työvuoden aikana: mitään tällaista ja yhtä tärkeää en pystyisi kirjoista tai netistä koulussa opettamaan”

-Erityisluokanopettaja, Reetta

 

Sosiaalisten taitojen kehittyminen on monen elämän alueen perusedellytys. Outward Bound on turvallinen kanava harjoitella ja kokeilla näitä taitoja. Tarkoituksena ei ole muuttaa ihmistä ulkoapäin, vaan antaa mahdollisuus kasvaa omaehtoisesti. Outward Bound on mahdollisuus nuorelle harjoitella elämänhallintataitoja, tukea parempaa oppimista koulussa ja selviytymistä arjessa.

Laita viestiä tai soita meille. Keskustellaan teidän ryhmänne tarpeista.  

Kysy lisää ja pyydä tarjous!
+358 40 505 0355

Valmiit nuorisokurssit näet alla.


Nuorisokurssit

Kesäseikkailuleiri

Kesäseikkailu 

Nuorten kesäseikkailu tarjoaa turvallisen ympäristön tutustua luontoon, opetella erätaitoja ja seikkailla. Leirin aikana majoitumme metsään, laitamme ruokaa yhdessä nuotioilla, pääsemme suunnistamaan ja melomaan. Kesäseikkailu tarjoaa nuorille kokemuksen aidosta seikkailusta. Leirin tavoitteena on hauskanpidon lisäksi yhdessä tekeminen, uusien taitojen oppiminen, kavereihin tutustuminen, itsensä haastaminen ja ylittäminen. Seikkailukesäleiri on tarkoitettu 10–16-vuotiaille seikkailunhimoisille, retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Leiri järjestetään yhteistyössä Vierumäki urheiluopiston kanssa. 

27.-30.6.2017

Vierumäki

295€/hlö

Lisätietoja

Löydä oma lähteesi

Löydä oma lähteeesi - projekti

Löydä oma lähteesi -projekti opettaa nuorille retkeilytaitoja, luonnossa liikkumista ja luonnon kunnioittamista. Tärkeintä on nuorten itsensä aktivoiminen: opittujen taitojen avulla he saavat itse suunnitella oman retkensä, ottaa vastuun itsestään, toisistaan ja luonnosta.

Tilauksesta

Ota yhteyttä!

Elämyskasvatuskurssit kouluryhmille

Elämyskasvatuksellinen seikkailuleirikoulu

Seikkailuleirikoulussa harjoitellaan retkeilytaitoja ja seikkaillaan luonnossa. Seikkailuleirikoulun tavoitteena on nuorten itsensä aktivoiminen ja oppilaiden sitoutuminen tiiviimmin omaan luokkaan: opittujen taitojen avulla nuoret oppivat ottamaan vastuuta itsestään, toisistaan ja luonnosta.  Vaihtoehdoksi perinteisille leirikouluille sopii erinomaisesti kasvatuksellinen ja luokan yhteistoimintaa ja –henkeä kehittävä seikkailullinen leirikoulu.

Tilauksesta

Ota yhteyttä!

Ryhmäytys uudelle ryhmälle

Ryhmäytys uudelle ryhmälle

Päätavoite on yhteishengen parantaminen - ryhmäläisten keskinäisen yhteistyön parantaminen, suvaitsevaisuuden kasvattaminen ja ryhmäläisten roolien sekoittaminen. Tarkoituksena on saada nuoret ymmärtämään, että he voivat itse vaikuttaa ryhmässä vallitsevaan ilmapiiriin omalla käytöksellään. Tiiviimpi ryhmä tarkoittaa tehokkaampaa työskentelyä luokassa sekä koulunsa keskeyttävien määrän laskua.

 Tilauksesta

Ota yhteyttä!

 

Kurssikalenteri 2016