• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Retkeilyn ABC ja E

AIKA: 2.-3.9.2017

PAIKKA: Repoveden kansallispuisto

PÄÄOHJAAJA: Nea Kujala

RYHMÄKOKO: 8-14

Syksy on ihanaa aikaa retkeillä, itikat eivät enää häiritse, metsästä löytyy tuoreet marjat aamupuuroon ja luonto on kauniin kirjava. Monelle ajatus syksyisestä vaellus- tai patikkaretkestä kuulostaa houkuttelevalta, mutta tarvittavat taidot itsenäiseen retkeilyyn puuttuu. Retkeilyn ABC ja E kurssilla opetellaan turvallisen retkeilyn perustaitoja ja saadaan itsevarmuutta itsenäiseen luonnossa liikkumiseen.

Kurssi toteutetaan yön yli kestävänä retkenä kauniissa Repoveden kansallispuistossa. Kurssi alkaa retkellä tarvittaviin varusteisiin tutustumisella, jonka jälkeen edetään olosuhteiden sallimalla tavalla kansallispuistossa ja nautitaan Repoveden upeasta luonnosta. Retkellä tarvittavia taitoja, kuten ruoanlaittoa, yöpymistä ja liikkumista luonnossa, harjoitellaan ohjaajan opastuksella itse aktiivisesti osallistuen. Retkeilyn ABC ja E niin kuin elämyspedagogiikka ohjataan hyödyntäen elämyspedagogisia ohjausmenetelmiä.

RYHMÄ

Retkeilyn ABC ja E on tarkoitettu kaikenikäisille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Ryhmäkoko kurssilla on 8-14 henkilöä.

TASOVAATIMUS

Kurssille osallistuakseni sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa retkeilykokemusta. Kaikki retkeilyyn liittyvät varusteet on lainattavissa kurssin järjestäjältä. Tarkempi varusteluettelo toimitetaan ilmoittautuneille.

TAVOITTEET

Kurssin jälkeen osallistuja on hallussa perusteet jokamiehenoikeuksista, retken suunnittelusta, varusteista, retkiruoasta, retkeilytaidoista yleisesti, turvallisuudesta sekä kuinka retkeillä jälkiä jättämättä.

HINTA 220 € / hlö

Hinta sisältää kouluttajan opetuksen sekä ryhmäkohtaiset välineet. Ruoat ja matkat eivät kuulu hintaan. Majoittuminen teltoissa.
365-klubi-footer.png

*Ryhmävälineet sisältävät: teltan/erätoverin, retkikeittimen sekä turvallisuusvälineet.

**Jokainen kurssille ilmoittautunut vastaa omista henkilökohtaisista varusteistaan.

PERUUTUSEHDOT

4 vko ennen kurssia 10% kurssihinnasta
2 vko ennen kurssia 25% kurssihinnasta
13-3 vrk ennen kurssia 50% kurssihinnasta
alle 2 vrk ennen kurssia 90% kurssihinnasta

TIEDUSTELUT

toimisto@outwardbound.fi puh. 040 5050355

ILMOITTAUTUMISET

Täytä ilmoittautumislomake nettisivuiltamme tai lataa ja lähetä sitova ilmoittautumisesi 28.7.2017 mennessä sähköpostiin toimisto@outwardbound.fi. Merkkaa ilmoittautumislomakkeen viimeiseen osioon mikäli tarvitset retkeilyvarusteita lainaksi kurssille. Muista myös mainita, mikäli kuulut Partioaitan 365 -klubiin, jotta saat kurssista alennusta. Lähetä meille Partioaitalta saamasi viesti jäsenyydestäsi osoitteeseen toimisto@outwardbound.fi. Viestin saatuamme, voimme myöntää klubi alennuksen.

Ilmoittaudu kurssille täältä

Katso video vuoden 2016 Retkeilyn ABC ja E kurssita.

MUUTA

Lue lisää Repoveden kansallispuistosta luontoon.fi -sivulla.

Koulutuksen toteutuminen, joka edellyttää minimimäärän ilmoittautuneita, varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään lisätietoja viimeisen sitovan ilmoittautumispäivän jälkeen tarvittavista varusteista sekä ajo-ohjeet kurssipaikalle.  

*Outward Bound Finland ry tulee pidättämään oikeuden ohjaajien, kouluttajien ja kurssipaikkojen vaihtamiseen.