• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Kurssit ja koulutukset

Tervetuloa Outward Bound Finlandin kurssitarjontaan. Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoa kyseisistä kursseista tai koulutuksista. 

Ryhmille

    Avoimet      

NuorisokurssitKoulutuksetRetket ja kurssitElämyspedagogiset koulutuksetEräensiapu

Tilauskurssit ryhmille

Kurssit, koulutukset ja projektit toteutetaan aina tilauskohtaisesti ja ne suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa. Lähtökohtana suunnittelussa ja toteutuksessa ovat kyseessä olevan ryhmän tarpeet ja tavoitteet.

Nuorisokurssit antavat kokemuksen turvalliseen ryhmään kuulumisesta. Kursseilla kehitetään lasten ja nuorten itsetuntemusta, sosiaalisia taitoja, opitaan erätaitoja ja tuetaan osallistujien luontosuhdetta.

Koulutuksissa annetaan työkaluja, menetelmiä ja harjoitteita kasvatuksellisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Menetelmänä käytämme elämyspedagogiikkaa.

Avoimet kurssit

Avoimista kursseista löydät valmiit kurssit yksilöille ja ryhmille. Outward Boundin avoimet kurssit sopivat erinomaisesti kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään ja saamaan uusia työkaluja.

Kurssitarjonnasta löydät legendaariset seikkailut, elämyspedagogisen ohjaamisen kurssit, ainutlaatuiset eräensiapukoulutukset ja monia muita!

Kaikki kurssit löydät Kurssikalenterista.

KURSSIKALENTERI 2017Miksi?