• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Blogit

Toimisto siirtyi Chamonixiin

Mikä sen parempaa, kuin tehdä töitä maailman hulppeimpien maisemien ympärillä! Outward Bound Finlandin toimisto siirtyi kuukaudeksi Chamonixiin, jokaisen aktiivisen liikkujan Mekkaan.

Chamonix Mont Blanc

Kuukauden aikana ehtii tapahtua Chamonixin laaksossa paljon. Hieman erilainen juhannus vietettiin Ranskan Fête de la Musiquen tahdissa, musiikkijuhlilla.  Kapealla Rue de la Moulinsilla vyöryi valtavana massana ihmisiä tanssimassa.

Huikea 80km juoksukisat juostiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Chamonixin vuorilla. Viimeiset juoksijat saapuivat kello 4 aamuyöstä otsalamppujen varassa. Nopeimmat juoksivat alle 10 tuntiin. Suomalaisiakin juoksijoita tuli vastaan.

Kiipeilyn Euroopan mestaruuskisat

Kiipeilyn Euroopan mestaruuskisat toteutettiin jälleen tänä vuonna Mont Blancin aukiolla. Kiipeilyn nopeuskisa kiivettiin huikeaan 6,03 sekuntiin. 8C+ liidireittiä pisimmälle vei Ranskan oma poika Romaine Desgranges. Naisten puolella Venäjän Dinara Fakhritdinova. Parakiipeilykisoja katsellessa ei voi muuta kuin ihastella taidokkuutta.

paraclimbing Chamonix

Työrytmini oli hieman erilainen kuin Suomessa. Työtä ja vapaa-aikaa säätelivät kelit. Silloin kun sää oli parhaimmillaan, olimme vuorilla. Muulloin painettiin töitä. 8-16.00 työajan sai unohtaa. Nyt paluu Suomeen. Sielu ja keho täynnä uutta energiaa ja ideoita! Niinhän ne sanovat, vaihtelu virkistää.

Chamonix


Kirjoittajan muut blogit