• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Blogit

Eurooppalaisena vapaaehtoisena Kroatiassa

Lähdin vapaaehtoiseksi Euroopan Unionin ERASMUS+ ohjelman kautta ja päädyin Zagrebiin Kroatiaan Outward Bound Croatiaan.

EVS kroatiassa

Kuuden kuukauden aikana pääsin mukaan heidän järjestämiin ohjelmiin, kuten nuorisovaihtoisin ja koulutuksiin. Puoli vuotta tarjosi myös paljon uusia kokemuksia luonnon parissa. Näistä kokemuksista ehdottomasti paras oli neljän päivän vaelluksen jälkeen viimeinen saavutettu vuoren huippu. Mikä voittajafiilis kun pääsi huipulle.
  

EVS kroatiassaEVS kroatiassa

  

Mainittakoon parhaimmista hetkistä myös lukuisat uudet ystävät ja uudet paikat joihin tutustui Kroatian aikana. Vapaaehtoispalvelun kautta on ehdottomasti suositeltavaa lähteä seikkailemaan ulkomaille. Varmasti kokemisen arvoista.

EVS

European Voluntary Service EVS eli Eurooppalainen Vapaaehtoispalvelu on ohjelma, jossa työskennellään vapaaehtoistyöprojektissa jossakin Euroopan maassa 6–12 kuukautta.

Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu on osa Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelman Youth in Action -ohjelmaa. EVS on vapaaehtoistyöohjelma, joka on suunnattu Euroopan unionin maissa, Islannissa, Norjassa ja Turkissa asuville nuorille sekä paikallisille yleishyödyllisille organisaatioille.

Lisää tietoa Outward Bound Croatian EVS ohjelmasta:

www.outwardboundcroatia.com/en/new-evs-volonteers

EVS Kroatiassa

Elina Mäkelä

"A simple hello can lead to million things"

Kirjoittajan muut blogit