• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Petri Sutinen

Petri on toiminut opettajana Peräpohjolan Kansanopistolla ohjaten seikkailukursseja 9 vuoden ajan. Sutinen on ohjannut myös elämyspedagogisia kursseja, joissa keskitytään ryhmädynamiikkaan ja yksilön kehitykseen. Petrin yksi suurimmista vahvuuksista ohjaajana ovat hänen raudan kovat tekniset taidot, joiden vuoksi hän voi seikkailukursseillaan keskittyä yksilöiden läpimurtoihin fyysisiä haasteita apuna käyttäen.

Petri on toiminut melontaoppaana 20 vuoden ajan ja on Suomen Kanoottiliiton (SKAL) kouluttaja. Hän on ollut mukana SKAL:n turvallisuusryhmässä 10 vuoden ajan ja ollut mukana luomassa melonnanohjaaja ja melonnanopas koulutuksia SKAL:lle. Hän on vetänyt melontakoulutuksia Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Argentiinassa ja Singaporessa. Petriltä löytyy kokemusta myös koskimelonnan puolelta ja hän on melonut sekä ohjannut melontaa 3-4+ luokitelluissa koskissa.

Outward Bound Finland ry:n kanssa Petri on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2006 lähtien freelancer-ohjaajana sekä arvostettuna melontakouluttajana. Petrin maagisen melontataidon ja -tietämyksen vuoksi OBF on voinut järjestää vuosittain haastavia seikkailuretkiä meloen, jotka ovat toimineet melontakoulutuksena OBF:n ohjaajille, muille alalla työskenteleville ohjaajille sekä seikkailumielisille melojille.

Sutisen henkilökohtaiset meriitit:

  • Melontakokemus yli 70 000 km
  • Ohjattu melontakokemus yli 11 000 km
  • Pisin retki meriretkenä kestänyt 71 päivää ja ollut pituudeltaan 5500 km
  • Vuorokausimelonnan Euroopan ennätys 235,9 km/vrk