• Suomeksi
  • In English
Seikkailukasvatuspäivät 2016 » Tilaa uutiskirje

Markku Marila

Markku Marila tässä terve!

Olen syntynyt Riihimäellä ja tällä hetkellä asun vaimoni ja koiramme kanssa Vantaalla. Minulla on kaksi jo kotoa pois muuttanutta aikuista lasta.

Työkseni olen ehtinyt tehdä monenlaista ja niiden ohessa myös monet harrastukset ovat tulleet ja jotkut menneet. Haluan mainita kaksi mieluisinta ja pitkäaikaisinta harrastustani, musiikki ja luonnossa liikkuminen. Niistä on vähitellen tullut myös osa työtäni ja mikä parasta niiden parissa puuhastelu tuottaa edelleen mielihyvää myös vapaa-ajalla.

Näistä kahdesta musiikki on ollut osana elämääni lapsesta lähtien, jopa enemmän kuin harrastuksena. Se on sitä edelleen. Työssäni hyödynnän musiikillista taustaani rytmiikka- ja rummunsoittokurssien muodossa. Monipuolinen luonnossa liikkuminen tarkoittaa minulle kävelyä, hiihtoa tai melontaa, välillä myös kiikaroin tai kuvaan luontoa. Sekin on kuulunut vapaa-ajan toimintaani niin kauan kuin muistan eikä varmasti poistu ohjelmistosta ennen kuin liike loppuu. Käytyäni luonto- ja eräopaskurssin luontoharrastus muuttui vähitellen osaksi työtäni tämän vuosituhannen alussa.

Outward Bound:n toimintaan tutustuin kesäkurssilla 2003 jonka jälkeen osallistuin elämyspedagogiselle kurssille. Siitä lähtien olen ollut toiminnassa mukana mm hallituksen jäsenenä sekä ohjaajana.